NormInvest-01

Lidt kedeligere. Meget klogere.

CVI, positionering og TV kampagne

Fra Nord.investments til Norm Invest. Vi har hjulpet med hele rebrandingen inklusiv ny CVI og position. Fra et tech-præget univers over i et mere indbydende og menneskeligt look. Desuden har vi stået for relanceringskampagnen på TV.

Mange kender til suget i maven, når man laver sin første investering. Især, hvis man selv har håndplukket vinder-aktierne. De næste par dage går typisk med at tjekke aktiekursen op til flere gange for at sikre sig, at man ikke går glip af noget. Og hvis det begynder at gå ned ad bakke, slår tvivlen hurtigt til og lysten til at sælge det hele inden alt er tabt vokser. Sådan er det ofte, når man forsøger at slå markedet. For statistisk set, er det kun meget få, som lykkes med dette over tid.

Hos Norm Invest følger din investering automatisk markedets udvikling. Du får en risikoprofil og ud fra den bliver dine penge automatisk investeret i en tilsvarende blanding af aktier og obligationer. Du skal ikke gøre noget selv. Hverken plukke aktier eller rebalancere din portefølje. Det gør Norm Invest nemlig. Det blev til platfomen "Lidt kedeligere. Meget klogere.".

Kampagnefilm

Instruktør: Casper Christensen

Film 1 – Vampyrene

Film 2 – Vinterbaderne

NormInvest_LidtKedeligere_Vampyrene_FrameGrab_04
NormInvest_LidtKedeligere_Vampyrene_FrameGrab_03
NormInvest_LidtKedeligere_Vinterbaderne_FrameGrab_02
NormInvest_LidtKedeligere_Vinterbaderne_FrameGrab_04

Vil du vide mere?

Philip_2024

CEO & Partner

Philip Engelund

philip@unknowncph.dk
+45 61 60 04 40

Kontakt os

linkedin-black
facebook-black
instagram-black
linkedin-black
facebook-black
instagram-black

Unknown ApS / Gothersgade 107, 1. Th. 
1123 Copenhagen, Denmark / CVR: DK37941980

View